LoistoCastpodfinder.fi

LoistoCast #51: Salibandyn juhlaa (Haastattelussa Mika Pietilä & Juha-Matti Henriksson)

23. Lokakuuta 2023
Podcastin kuva
Viikon jaksossa välitetään fiilikset Turun EFT:stä, ihmetellään SB-Pron päävalmentajapestin tuulisuutta ja katsastetaan sääntöjä, joilla ei tunnu olevan merkitystä. Toisen erän haastattelussa tällä kertaa ovat Divarissa pelaavan SBS Wirmon päävalmentaja Mika Pietilä & valmentaja Juha-Matti Henriksson.AIKALEIMAT:Erä 1 (00:00)KuulumisetTurun EFT (03:31)F-liigaosio (28:58)- Welhojen 7 ottelun tappioputki poikki- Miksi SB-Prossa ei kommentoida mitään päävalmentajan siirryttyä syrjään? Divarikatsaus (37:28)Erä 2 (41:10)Haastattelussa Mika Pietilä & Juha-Matti Henriksson Erä 3 (01:11:28)JunnukatsausUutiskatsaus Kuulijakysymykset (01:17:51)Kaarina Vuori ja Lasse Kurronen mukana Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa: https://salibandy.fi/fi/uutiset/kaarina-vuori-ja-lasse-kurronen-mukana-vuoden-nuori-johtaja-kilpailussa/ ‼️ Puheenaiheet, kysymykset ja vierastoiveet viikon jaksoa varten edeltävän viikon lauantaihin mennessä palautesähköpostiin tai sometilien viestibokseihin. ‼️Somet: @loistocastPalautteet ja kysymykset: palaute@loistocast.comLoistoCast on kuunneltavissa Spotifyn, Googlen, Applen & Podimon podcast-alustoillaJaksokuva by Joni Salo-oja / @amfigoriaAlkuperäinen kuva by Iines Koskinen / @iinuliinulii & @ainesmedia