LoistoCastpodfinder.fi

LoistoCast #50: Huoltohommia (haastattelussa Jouni Hämäläinen)

16. Lokakuuta 2023
Podcastin kuva
Viikon jaksossa puheenaiheita riittää kentiltä ja niiden ulkopuolelta. Keskustelu katsomokulttuurista nostaa taas LoistoCastin taajuuksilla päätään ja F-liigaosiossa TPS ja tappio mahtuvat samaan lauseeseen ensimmäistä kertaa pitkään aikaan; tarkemmin sanottuna 40 otteluun F-liigakentillä.Toisessa erässä päästään kuulemaan tarinoita vaihtopenkin päästä, kun PSS:n liiganaisten huoltajana toimiva Jouni Hämäläinen saapuu vieraaksi.Jakso päättyy tuttuun tapaan junnukatsauksen ja uutiskatsauksen kautta kuulijakysymyksiin, jossa tällä kertaa esiin nousee muun muassa pelin fyysisyys ja harrastamiseen tukea tarjoavat yhdistykset.--AIKALEIMAT:Erä 1 (00:00)Kuulumiset (05:50)Katsomokulttuurista 3.0 (09:46)F-liigaosio (17:29)- Classic päätti TPS:n 39 ottelun voittoputken F-liigassa!- Mielipide maanantaista F-liigan pelipäivänä?- Onko F-liigassa riittävästi värikkäitä persoonia?- Pääsarjapelaajiin kohdistuva kritiikkiDivarikatsaus (45:34)Erä 2 (54:24)Haastattelussa Jouni HämäläinenErä 3 (01:31:03)Junnukatsaus (01:32:07)Uutiskatsaus (02:02:45)Kuulijakysymykset (02:04:18)--Tukea harrastamiseen tarjoavat yhdistykset:https://tukikummit.fi/hae-avustusta/https://www.salibandysaatio.net/https://www.pelastakaalapset.fi/hae-tukea/harrastustuki/https://www.unelmista.fi/https://hopeyhdistys.fi/apua-hope/--EFT-liput ovat myynnissä: https://salibandy.fi/fi/uutiset/salibandymaailman-tahdet-loistavat-turun-eft-turnauksessa-lokakuussa-liput-nyt-myynnissa/--‼ Puheenaiheet, kysymykset ja vierastoiveet viikon jaksoa varten edeltävän viikon lauantaihin mennessä palautesähköpostiin tai sometilien viestibokseihin. ‼--Somet: @loistocastPalautteet ja kysymykset: palaute@loistocast.com--LoistoCast on kuunneltavissa Spotifyn, Googlen, Applen & Podimon podcast-alustoilla--Jaksokuva by Joni Salo-oja / @amfigoria